Balkenende 

Coenen 

Advocaten

Mr. R. ( Ruud) Balkenende

mr. R. (Ruud) Balkenende

Na ruim 20 jaar in diverse functies bij de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) te hebben gewerkt, ben ik in 2011 beëdigd als advocaat. Ik hou me voornamelijk bezig met asiel- en vreemdelingenrecht, en daarnaast kan ik u ook bijstaan indien u slachtoffer bent van mensenhandel.

Ik vind het belangrijk er voor u te zijn met raad, juridisch advies en bijstand, maar ook met morele steun bij aangelegenheden die u existentieel raken.

U wordt door mij grondig voorbereid op iedere stap van de procedure die u doorloopt, zodat u niet overvallen wordt met vragen, kwesties of emoties waar u niet op voorbereid bent.

U krijgt van mij op voorhand een inschatting van de kans van slagen, en voorlichting over eventuele alternatieven. U weet dan waar u aan toe bent. Dat is niet altijd prettig, maar wel duidelijk.

Ik sta u ook bij op basis van gefinancierde rechtsbijstand, indien u daarvoor in aanmerking komt. Daarbij kunt van mij verwachten dat ik me in uw zaak vastbijt om voor u een maximaal resultaat te behalen, persoonlijk en betrokken bij uw belangen.

Ik ben goed bereikbaar via telefoon, email en messengerservices, zodat u makkelijk informatie met mij kunt uitwisselen.

Balkenende Coenen Advocaten

t.a.v. R. Balkenende

Steendijk 221

9404 AD Assen

t: 0592-202458

f: 085-0640559

e: rb@balkenendecoenen.nl